Winkeliers Vereniging Opheusden

Programma Winkelweek 2009 | 01-10-2009 | Nieuws / besluiten |

Nieuws / besluiten

Meer nieuws

Programma Winkelweek 2009

Geplaatst op: 01-10-2009

Programma winkelweek en jaarmarkt Opheusden 2009

Alle tijden zijn plusminus

VRIJDAG 16 OKTOBER
De winkeliers beginnen met het uitgeven van de winkelweekbonnen. Vraag naar de bonnen, ook op de markt, want de marktkooplieden moeten ze uitgeven.

ZATERDAG 17 OKTOBER
*16.00-22.00 uur*
Open huis voor jong en oud bij de bijna 75-jarige Paul Krüger, Swaenenstate 1, met de mogelijkheid om kennis te maken met de schietsport o.l.v. een instructeur van de vereniging.
*19.00 uur * Toespraak door burgemeester ir. C.W. Veerhoek en WVO-voorzitter André Nijland bij Swaenenstate.
Vervolgens gaan oude tijden herleven, wanneer het Bastion R.A. (www.bastionra.nl) met saluutschoten de opening van de winkelweek zal bekrachtigen. Echte kanonnen en geweren uit de Franse tijd zullen te horen en te zien zijn in de Dorpsstraat, de Burg. Lodderstraat en de Dalwagenseweg. Bastion R.A. zal het kampement opslaan op het grasveld voor het gemeentehuis. ‘Een knallende winkelweek, het verleden laat zich horen in 2009’.
*19.35 uur * Start rondgang van de Koninklijke muziekvereniging Kunst en Vriendschap door het dorp.
*Hapjes en drankjes van Keurslager Willem Bor bij het kampement op het grasveld voor het gemeentehuis en van Snackmobiel Henk Roodbeen bij Tierelantijn. Ook de poffertjeswagen van de Chr. Zangvereniging Con Amore is van de partij!

MAANDAG 19 OKTOBER
*Oude ambachtenavond. Modehuis Van Dijk, Bouwkundig ontwerp- en adviesburo Van Zeist, Restaurant ’t Veerhuis, Warenhuis Van der Garde, Piet van Walsem DHZ, Niek van Hunnik Meubelen/Otak, Village Collection, Boekhandel Van Leeuwen, J.D. Verwoert & Zn Woninginrichting, sponsoren de oude ambachten die zoveel als mogelijk in de buurt van hun winkel/kantoor in het dorp staan.

DINSDAG 20 OKTOBER
*18.00 uur *
Opbouw marktkramen.
*Vanaf 20.45 uur* Ondernemersparty in de WVO-VIP –tent bij Ton Keuken Mediaservice b.v., Dalwagenseweg 5b in Opheusden. Deze bijeenkomst wordt gesponsord door Ton Keuken Mediaservice b.v., Niek van Hunnik Meubelen/Otak en Restaurant ’t Veerhuis.

WOENSDAG 21 OKTOBER
*14.00 uur* 59e Jaarmarkt met 250 standplaatsen. WVO-VIP-tent geopend. Koffie met gebak wordt gereserveerd door de Chr. Zangvereniging Con Amore.

WOENSDAG 22 OKTOBER
*14.00 uur* 59e Jaarmarkt met 250 standplaatsen. WVO-VIP-tent geopend. Koffie met gebak wordt gereserveerd door de Chr. Zangvereniging Con Amore.

ZATERDAG 24 OKTOBER
*Open huis*
bij Van Dijk Corporate Wear (bedrijfskleding), Burg. Lodderstraat.
*16.00 uur* Dorsen koren met een oldtimer dorsmachine bij gemeentehuis door Jan van Dam.
*19.30 uur* Start lampionoptocht bij het gemeentehuis aan de Burg. Lodderstraat.

MAANDAG 26 OKTOBER
*19.30 uur*
Trekking winkelweekactie bij Niek van Hunnik Meubelen/OTAK.

De uitslag kunt u op woensdag 28 oktober lezen in de Rhenense Betuwse Courant of op www.wvo-opheusden.nl.

Volg ons

Twitter

WVO in het kort

De Winkeliers Vereniging Opheusden kent een geschiedenis die ruim een halve eeuw in beslag neemt.Al in 1950 werd voor de eerste maal de voorzittershamer gehanteerd. Lees meer...

naar boven