Winkeliers Vereniging Opheusden

Programma 60e Winkelweek Opheusden | 16-10-2010 | Nieuws / besluiten |

Nieuws / besluiten

Meer nieuws

Programma 60e Winkelweek Opheusden

Geplaatst op: 16-10-2010

Zaterdag 16 oktober
18.30 uur: Aanvang opening 60e Winkelweek Opheusden m.m.v. de Kon. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap en de rijvereniging De Batavieren. Die opening zal ditmaal plaatsvinden op de Dalwagenseweg. Op de entree van het dorp Opheusden zal met een rondrit van het bestuur van de jubilerende Winkeliers Vereniging Opheusden en burgemeester ir. C.W. Veerhoek in een authentieke landauer en een paardenomnibus het jaarlijkse festijn officieel worden ingeluid. Zij zullen worden begeleid door de menners van de rijvereniging De Batavieren. Die daarna op spectaculaire wijze een wedstrijd ringsteken zullen verzorgen. Deze wedstrijd gaat om de RABOBANK CUP. De snelste ringsteker zal door de jury tot winnaar worden uitgeroepen. Deze jury bestaat uit: een vertegenwoordiger van de Rabobank, een lid van de winkeliersvereniging en een lid van het gemeentebestuur (namen noemen).Wilt u meedoen? Meldt u dan aan via info@wvo-opheusden.nl!

Zaterdag 16 oktober
16.00-22.00 uur: Open huis schietvereniging Paul Kruger, schietkelder Swaenenstate 1. Jong en oud worden uitgenodigd om kennis te komen maken met de schietsport. Onder begeleiding van een instructeur kan met verschillende wapens worden geschoten.

Maandag 18 oktober
19.00-20.30 uur: Lust u een gebakken eitje? Kom dan heerlijk smullen op het pleintje voor Swaenenstate, waar Gerrit Baars met de door hem zelf ontworpen en gefabriceerde eierbakmachine u van deze lekkernij zal voorzien. De kinderen worden uitgenodigd om zich die avond in Ot en Sien-kleding te hullen, om op deze avond een speciaal sfeertje te creren. De kinderen die dat doen, krijgen op het pleintje een waardebon voor een gratis frietje bij Snackpoint Alexandra aan de Dalwagenseweg. Weet u nog dat de presentatie van oude ambachten vorig jaar zon succes was? Nu die ambachten zijn nu op maandagavond opnieuw vertegenwoordigd om extra dimensie aan deze feestelijke jubileumweek.

Dinsdag 19 oktober
18.00 uur: Opbouw jaarmarkt. 21.00 uur: Ondernemersbijeenkomst in de tent naast het kantoor van Ton Keuken Mediaservice b.v.

Woensdag 20 oktober
14.00-21.30 uur: Jaarmarkt met 250 standplaatsen. Tevens zullen de leden van de Betuwsche Oldtimer Vereniging van 14.00-17.00 uur gratis rondritten verzorgen voor de kinderen. Maar wie als volwassene in wil stappen, is van harte welkom.

Donderdag 21 oktober
14.00-21.30 uur: Jaarmarkt met 250 standplaatsen. Tevens zullen de leden van de Betuwsche Oldtimer Vereniging van 14.00-17.00 uur gratis rondritten verzorgen voor de kinderen. Maar wie als volwassene in wil stappen, is van harte welkom.

Vrijdag 22 oktober
19.00 uur: Waardebonnen strooien vanuit een kraan voor Swaenenstate.

Zaterdag 23 oktober
19.30 uur: Start lampionoptocht voor Swaenenstate m.m.v. de brandweer Opheusden en de Kon. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap.

Maandag 25 oktober
Prijzentrekking bij Niek van Hunnik

Volg ons

Twitter

WVO in het kort

De Winkeliers Vereniging Opheusden kent een geschiedenis die ruim een halve eeuw in beslag neemt.Al in 1950 werd voor de eerste maal de voorzittershamer gehanteerd. Lees meer...

naar boven